Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
+36 30 960 2371

Szállítási információk

Az egyes termékek szállítási idejét azok adatlapján és/vagy a kiválasztott  szállítási módnál tüntetjük fel, ezek általában termékenként különböznek. A szállítás költsége függ a csomag súlyától, és az utánvétel összegétől. A szállítási költségek a termék kosárba kerülése, a szállítási és fizetési mód kiválasztása után lesznek láthatóak.

Amennyiben posta közreműködésével kérte csomagját: Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol hétköznap 8-17 óra között át tudják venni a csomagot, a posta csak ebben az időpontban kézbesít. A postás csak egyszer kísérli meg a kézbesítést, amennyiben ez sikertelen, úgy még 10 napig a helyi postahivatalban vehető át a csomag. Szállítási idő, amenyiben a termék raktáron van, a csomag feladást követő ÁLTALÁBAN 1-2. MUNKANAP (Kivéve külföldre). Amennyiben csomagját 5 munkanapon belül nem kapja meg, kérjük jelezze a posta ügyfélszolgálatán az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Kék szám:0640313233, vagy a customer.service@posta.hu-n. További nyomkövetési információk a csomaggal kapcsolatban a csomag azonosítószámának a megadásával: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Lehetősége van személyesen is átvenni a rendelését, előzőleg egyeztetett időpontban, valamelyik birkózóversenyen vagy a Dorogi Birkózók edzőtermébenEz esetben összeghatártól függetlenül 0 Ft a szállítás díjaA termék személyes átvételére a vásárlástól számított 10 nap (hacsak nem másképp egyeztek meg a felek) áll a vevő rendelkezésére! 

Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.
  • Kedvezményezett neve: Secgin Nikoletta 
  • Kedvezményezett számlaszáma: 11773401-00449436-00000000
  • Utaláskor a megjegyzés rovatba kérjük írja be az e-mailben kapott számla sorszámát.